AMASYA BAROSU BAŞKANIMIZ AV. BAHADIR TEKEŞ’İN DE YER ALDIĞI BARO BAŞKANLARINDAN OLUŞAN HEYET 5 TEMMUZ 2022 TARİHİNDE ADALET BAKANI BEKİR BOZDAĞ’A ZİYARETTE BULUNDU.
Tarih: 5.07.2022 | Okunma Sayısı: 307
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Başkan Yardımcısı Av. Sibel Suiçmez, Genel Sekreter Av. Veli Küçük, Sayman Av. Gökhan Bozkurt’tan oluşan TBB Başkanlık Divanı ile aralarında Amasya Barosu Başkanımız Av. Bahadır Tekeş’in de yer aldığı Baro Başkanlarından oluşan heyet 5 Temmuz 2022 tarihinde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a ziyarette bulundu.
Toplantıda söz alan Baro Başkanımız Av. Bahadır Tekeş, Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi ve CMK ücretlerinin yetersizliği ve güncellenmesi gerektiği konusu başta olmak üzere, adli yardım ödeneklerinin ve beraat vekalet ücretlerinin geç ödenmesi, Avukatların KVKK sorunu, Bağkur Primlerinin yüksekliği, Genç Avukatların acil ve güncel ihtiyaçları konusunda ve daha birçok konuda meslektaşlarımızın yaşadığı sorunlara dikkat çekerken, özellikle son dönemde kollukta ifadeye katılan avukatların beyanlarına ifade tutanağında yer verilmemesi yönündeki yasaya aykırı uygulamaya yönelik olarakta düşünce ve görüşlerini Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a iletmiştir.
20.09.2024
AV. BAHADIR TEKEŞ
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.