AMASYA BAROSU YENİ HİZMET BİNAMIZ TÖRENLE AÇILDI.
Tarih: 31.01.2022 | Okunma Sayısı: 530

Amasya Barosu yeni hizmet binası konuklarımızın katılımı ile 28.01.2022 tarihinde resmi olarak hizmete açıldı. Açılış törenine Amasya Valimiz Sayın Mustafa Masatlı, Amasya Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sarı, CHP Milletvekilimiz Sayın Av. Mustafa Tuncer, Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Sayın Av.Erinç Sağkan, Anayasa Mahkemesi Üyemiz Sayın Kenan Yaşar, TBB yönetim kurulu üyeleri Sayın Av.Gökhan Bozkurt, Sayın Av. Hicran Kandemir, Sayın Av.Abdülbaki Çelebi, Sayın Av.Ali Bayram, Başsavcı vekillerimiz Sayın Kaan Üstün ve Sayın Yunus Emre Zengin, Samsun Barosu Başkanımız Sayın Av. Pınar Yıldıran, Ordu Barosu başkanımız Sayın Av. Sibel Torun, Sinop Barosu başkanımız Sayın Av. Funda Öztürk Altuntaş, Ankara Barosu Başkanımız Sayın Av. Kemal Koranel, Çorum Barosu Başkanımız Sayın Av. Turan Kalıpçı, Nevşehir Barosu Başkanımız Sayın Av. Murat Boz, Giresun Barosu Başkanımız Sayın Av. Soner Karademir, Yozgat Barosu Başkanımız Sayın Av. Muhsin Ayanoğlu, Niğde Barosu Başkanımız Sayın Av. Emin Alper Öztürk, Aksaray Barosu Başkanımız Sayın Av. Ferit Köse, Sivas Barosu Başkanımız Sayın Av. Fatih Sevim, Tokat Barosu Başkanımız Sayın Av. Melih Yardımcı, AK Parti İl Başkanı Sayın Ekrem Toto, Merkez İlçe Başkanı Sayın Av. Galip Uzun, CHP il Başkanı Sayın Av. Turgay Sevindi, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Sayın İsa Köse, önceki dönem baro başkanlarımız Sayın Av. Adnan Hasip Yalçın ve Sayın Av. Melik Derindere, değerli meslektaşlarımız ve konuklar katıldılar. Hizmet binamızın alımında ve yapımında emeği geçen önceki dönem TBB Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine, önceki dönem Baro Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine, baro personellerimize, yapımcı firmaya ve emeği geçen katkı sunan tüm paydaşlarımıza şükranlarımızı sunarız. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm kıymetli konuklarımıza ve meslektaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

20.09.2024