BARO BAŞKANIMIZ AV. BAHADIR TEKEŞ; SAMSUN BAROSU HİZMET BİNASININ TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI.
Tarih: 29.07.2024 | Okunma Sayısı: 232

Baro Başkanımız Av. Bahadır TEKEŞ; Samsun Barosu Hizmet Binasının temel atma törenine Katıldı.

Ev sahibi Samsun Barosu Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran, Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ile delegeleri ve önceki başkanlarının yanı sıra Giresun Barosu Başkanı Av. Soner Karademir, Kastamonu Barosu Başkanı Av. Özgür Demir, Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, Sinop Barosu Başkanı Av. Funda Öztürk Altuntaş ve Tokat Barosu Başkanı Av. Volkan Bozkurt'un da katıldığı törenin konukları arasında Samsun protokolü ve meslek örgütlerinin temsilcileri yer aldı.

Yeni hizmet binası Samsun Baromuza hayırlı uğurlu olsun.

16.09.2024