TAVLA VE OKEY TURNUVASI KURALLARI VE EŞLEŞMELERİ
Tarih: 18.06.2015 | Okunma Sayısı: 2728

AMASYA BAROSU TAVLA TURNUVASI KURALLARI

1. Turnuvadan bir kişi sorumlu olacaktır ve o kişi Direktör olacaktır. Turnuva direktörü Av. Mehmet Akif Aydın’dır.
2. Maçlar Amasya Barosu Avukat Evinde Belirtilen günler ve saatlerde oynanacaktır. İlk maçlar 20 Haziran 2015 Cumartesi saat 22:00 da Amasya Barosu Avukat Evinde başlayacaktır. İkinci maçlar 22 Haziran 2015 Pazartesi saat 22:00 da Amasya Barosu Avukat Evinde yapılacaktır. Çeyrek Final Maçları 25 Haziran Perşembe saat 22:00 da Amasya Barosu Avukat Evinde yapılacaktır. Yarı Final Maçları 28 Haziran Pazar saat 22:00 da Amasya Barosu Avukat Evinde yapılacaktır. Final maçı ise 01 Temmuz Çarşamba saat 22:00 da Amasya Barosu Avukat Evinde yapılacaktır. Maç gün ve saatleri zaruret halleri dışında değiştirilmeyecek ve maça gelmeyen taraf turnuvadan elenmiş sayılacaktır.
3. Kura çekimi 17 Haziran Çarşamba günü saat 15.00 da Amasya Barosu Baro Kaleminde çekilecektir. Devam eden turların kura çekimi Amasya Barosu Avukat Evinde herkesin huzurunda çekilecektir. Kura çekimi yapıldıktan sonra eşleşmeler ve oyun kuralları herkesin görebileceği şekilde Amasya Barosu duyuru panosuna, Amasya Barosu İnternet Sitesine ve Amasya Barosu Avukat Evine asılacaktır.
4. Turnuva ilk maçı, ikinci maçı, çeyrek ve yarı final müsabakalarında 5’er den 2 set kazanan taraf bir üst tura çıkacaktır. Final müsabakasında ise 5’er den 3 set alan taraf turnuva birincisi olacaktır.
5. Turnuvada zar atışına ilişkin öncelik el ile rastgele atıştır. Ancak oyuncular müsabaka başlamadan turnuva direktörüne başvurarak zar atışının fincan v.b materyaller ile atılmasını talep edebilirler. Oyuncular oyun başlangıcında tercih ettikleri zar atışını oyun devam ederken değiştiremezler.
6. Vekaleten yerine oyuncu oynatmak yasaktır.
7. Turnuva esnasında seyircilerin oyuncuları yönlendirmeleri, müdahale etmeleri yasaktır. Bu duruma uyulmadığını iddia eden oyuncu turnuva direktörüne başvurabilir.

AMASYA BAROSU TAVLA TURNUVASI EŞLEŞMELERİ;
1- Av.
Onur Bolat- Av. Turgay Sevindi
2- Av.
Edip Hakan Subaşı- Av. Erdem Ilkyazlı
3- Av.
Hüseyın Bılgen- Av. Ömer Tekeş
4- Av.
Mehmet Akif Aydın- Av. Fahrettin Özarslan
5- Av. Aykut Gören- Av. Eyup Erdal Karasar
6- Av. Umut Yolcu- Av. Mustafa Kangal
7- Av. Metin Kara-Av. AyşeFulya Özkan
8- Av. Barış Koçak- Av. Hatice Sema Yolcu
9- Stj. Av. Alper Keske-Av. Melik Derindere
10- Av. Halit Akçay-Av. Musa Kunt
11- Av. Yakup Yıldız-Av. Mahmut Sami Sözen
12- Av. Hacer Inat-Av. Cem Kılıç

AMASYA BAROSU OKEY TURNUVASI KURALLARI

2. Maçlar Amasya Barosu Avukat Evinde Belirtilen günler ve saatlerde oynanacaktır. İlk maçlar 03 Temmuz 2015 Cuma saat 22:00 da Amasya Barosu Avukat Evinde başlayacaktır. İkinci maçlar 05 Temmuz 2015 Pazar saat 22:00 da Amasya Barosu Avukat Evinde yapılacaktır. Çeyrek Final Maçları 07 Temmuz Salı Günü saat 22:00 da Amasya Barosu Avukat Evinde yapılacaktır. Yarı Final Maçları 09 Temmuz Perşembe günü saat 22:00 da Amasya Barosu Avukat Evinde yapılacaktır. Final maçı ise 11 Temmuz Cumartesi günü saat 22:00 da Amasya Barosu Avukat Evinde yapılacaktır. Maç gün ve saatleri zaruret halleri dışında değiştirilmeyecek ve maça gelmeyen taraf turnuvadan elenmiş sayılacaktır.
4. Turnuvada oyunlar 30’dan düşmek suretiyle yapılacaktır.
5. Genel kabul gören okey kuralları turnuvada uygulanacaktır. Oyuncuların herhangi bir itirazı söz konusu olduğunda turnuva direktörüne başvurmaları gerekmektedir.
6. Vekaleten yerine oyuncu oynatmak yasaktır.

AMASYA BAROSU OKEY TURNUVASI EŞLEŞMELERİ;
8- Av. Bedrettin Şişik,Av. Ahmet Yılmaz
Stj. Av. Alper Keske ve Eşi
9- Av. Erdem Ilkyazlı,AvHüseyın Bılgen

Av. Onur Bolat,Av. Ezgi Bolat.