TBB STAJYER AVUKATLAR KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI GERÇEKLEŞTİ.
Tarih: 8.05.2024 | Okunma Sayısı: 255
Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından Kastamonu Barosu ev sahipliğinde düzenlenen Stajer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması Karadeniz Bölgesi Elemelerinde 3. olan takımımızı tebrik ediyorum. Aylardır özveri ile yarışmaya hazırlanan ve baromuzu en iyi şekilde temsil eden sevgili stajerlerimiz Stj. Av. Ecem Dirgen, Stj.Av. Emine Tetik, Stj.Av. Mehmet Akif Kara ve Stj.Av. Erhan Şahiner olmak üzere, onları yarışmaya hazırlayan ve her daim yanlarında olan kıymetli çalıştırıcılarımız Av. Hilal Uludağ ve Av. Gökhan Baştürk’e, Staj Eğitim Kurulu Başkanımız Av. Aykut Gören’e ve Başkan yardımcımız Av. Cem Kılıç’a ve Baromuzun emekçisi Ahmet Arabacı’ya emek ve katkıları için Baromuz adına çok teşekkür ederim.
16.09.2024