TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKAN ADAYI ANKARA BAROSU BAŞKANI SAYIN AV.ERİNÇ SAĞKAN, SAMSUN BAROSU BAŞKANI SAYIN AV.PINAR YILDIRAN, ORDU BAROSU BAŞKANI SAYIN AV.SİBEL TORUN, TRABZON BAROSU BAŞKANI SAYIN AV.SİBEL SUİÇMEZ, GİRESUN BAROSU BAŞKANI SAYIN AV.
Tarih: 2.12.2021 | Okunma Sayısı: 260
Türkiye Barolar Birliği Başkan adayı Ankara Barosu Başkanı Sayın Av.Erinç Sağkan, Samsun Barosu Başkanı Sayın Av.Pınar Yıldıran, Ordu Barosu Başkanı Sayın Av.Sibel Torun, Trabzon Barosu Başkanı Sayın Av.Sibel Suiçmez, Giresun Barosu Başkanı Sayın Av.Soner Karademir, Aydın Barosu Başkanı Sayın Av.Gökhan Bozkurt ve TBB Antalya delegesi Sayın Av.Alper Tunga Bacanlı baromuzu ziyaret ettiler.Ziyaret sırasında Baro Başkan Yardımcımız Av.Aykut GÖREN, Genel Sekreterimiz Av. Onur BOLAT, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Erdem C.TÜREM, Av.Ayşe Fulya ÖZKAN, Av.Mahmut Sami SÖZEN, Baromuz Avukatlarından Av. Kemal Alpaslan NALBANTOĞLU, Av.Ömer TEKEŞ, Av.Mehmet Akif AYDIN, Av.Nuri Murat POLAT, Av. Neslihan ŞENYÜZ de hazır bulundular.
Nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

20.09.2024