YARDIM KAMPANYAMIZA DESTEK VEREN MESLEKTAŞLARIMIZA VE VATANDAŞLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.
Tarih: 14.02.2023 | Okunma Sayısı: 177
Kıymetli meslektaşlarımız,
AMASYA BAROSU olarak Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi kapsayan deprem felaketinde zarar gören vatandaşlarımıza sıcak bir yuva sağlayabilmek amacı ile 10.02.2023 Cuma günü başlatmış olduğumuz “Deprem Bölgelerine 2 adet konteyner alınmasına” yönelik yardım kampanyası sizlerin teveccühü ile başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Toplanan 66.000 TL paraya Türkiye Barolar Birliği aracılığı ile 2 adet konteyner alınmış olup alınan konteynerler deprem bölgelerine teslim edilmiştir. Şeffaflık ve hesap verilebilirlik adına toplanan 66.000 TL nin Türkiye Barolar Birliğine havale edildiğine dair banka dekontunu ve alımı yapılan konteynerlerin fotoğrafı baromuz sitesinde yayınlanmıştır. Milletimizin ortaya koyduğu yardımlaşma ve dayanışma her türlü takdirin üzerindedir. Yardım ve dayanışma çağrımıza destek veren tüm meslektaşlara şükranlarımızı sunarız. Yardımlaşmamız ve dayanışmamız önümüzdeki günlerde de devam edecektir. Böyle felaketlerin bir daha tekrarlanmaması en büyük arzumuzdur. Yardım kampanyamıza destek veren meslektaşlarımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Amasya Barosu Başkanlığı
19.09.2024